Breaking news – jättemissen alla talar om!

Alltså, inte den här missen..

Håll i er, vänner. Det jag nu kommer skriva har skakat om det svenska folket ordentligt de senaste dagarna. Både tv och tidningar har rapporterat om denna häpnadsväckande händelse.

Aftonbladet kallar det “Blunder”, tv4 tar i lite mer med ett “Jätteblunder”. Borås tidning, som också gillar förstärkningsord kallar, detta ofattbara för “Jättemissen”. Händelsen är så dum att den platsar bland “Dom dummaste nyheterna man kan hitta“. I morse skrattade programledarna gott i svt:s Gomorron Sverige, när de fick jättemissen återberättad för sig i direktsändning.

Här kommer det (för den som har missat missen):

“Efter 131 landskamper hände det plötsligt – Anders Svensson tog fel på dag för landslagssamlingen.

Han åkte till Helsingborg, gick vilse och fick åka hem igen. När 36-åringen skulle ta sig från tågstationen till hotellet gick han vilse. Nämnvärt är att hotellet ligger cirka 20 meter från stationen.”

Kära läsare, kan mänskligheten leva vidare som vanligt nu? Kommer någonting någonsin bli som förr? Hur kan man ta fel på dag, liksom – efter 131 landskamper!? Och ännu värre – hur kan man gå vilse i Helsingborg! Jag lämnar er nu, med dessa två stora frågor. Anders själv, som naturligtvis blev ställd mot väggen, svarade att “jag börjar nog bli gammal”.

Han är ju trots allt 36 år. Självklart är Anders hjärtligt välkommen hit till oss, här behöver man aldrig ursäkta sig!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!