Blupp och blipp

Även om jag sitter i en stuga, mitt ute i vildmarken, betyder inte det att jag inte kan blogga. Teknikens under ger mig en plupp på telefonen.

Jag gillar att kalla det för plupp. När man åker buss eller tunnelbana blippar man kortet, även när man byter kanal heter det blipp. Däremot är volymen i bluppar. När jag och min bästis var inneboende hos farbror Gunnar fick man bara ha en blupp efter klockan tio.

Sånt här kan man filosofera över i skogen, annat – som blanketter, känns avlägset.

Men nu ljög jag – jag sitter inte alls och filosoferar. Jag målar om köksluckor, renoverar dasset och krattar fram en uteplats – på en gång! Som ni förstår är det full kalabalik där ute i skogen. Annat vore förfärligt!

20120627-171553.jpg
Arbetarhänder!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

8 kommentarer till “Blupp och blipp

 1. "Jessica"

  Värsta pacman känslan där ute i skogen ? 😉 blip blip blip blip blip blip bluuuuup (när spöket sväljs el vad farao som händer 😉

  Önskar jag kunde ta en månads semester från ALLT verkligen ALLT …….. LESS på nära anhöriga som inte förstår.
  Har inte berättat vad jag misstänker att jag har, då det inte är uppkollat hos läkare. jag är mest bara en ”pain in the A” som vissa är släkt med.

  Svara
  • Tove Lundin

   Haha, minns det där 🙂
   Fy vad jobbigt att du inte berättat än. Det underlättar verkligen. Även mina, redan så förstående, föräldrar har blivit ännu mer förstående. Både för den jag är nu, och den jag varit. Men man måste känna själv när man vill berätta. Hoppas du får en utredning snart!
   Tills dess får du vara lite pain in the A – då får somliga skämmas sen för sin trångsynthet!

   Svara
 2. Petra

  Alltid lika härliga inlägg från dig Tove! 🙂 Låter som du har det toppen i skogen! Jag har det också toppen i skogen, om än i en skog lite mer norröver än du! 🙂

  Lev och må,

  kram/ Petra

  Svara
  • Tove Lundin

   Du valde skogen och det gjorde du rätt i! Myggbett, vått gräs och blåbär 🙂
   Önskar dig all lycka, hoppas vi ses!
   Kramar!

   Svara
 3. "Jessica"

  Idag har jag iallafall begärt att få remiss för utredning Yippeee jag tog steget. Har även berättat för mamma ATT jag har tagit detta steget och att jag starkt misstänker att jag har ADHD.

  Svara
  • Tove Lundin

   Yippie!!! Wow, du är ju grym! Första steget är oftast det svåraste.
   Grattis (och välkommen till utrednings-gänget) 🙂

   Svara
 4. Tove Lundin

  Det kan jag förstå. Måste ha varit sjukt jobbigt att hålla allt för dig skälv ju! Hoppas det känns som att hon förstod dig och att det gick bra!

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *