Bilder säger mer än ord!

Kära läsare, jag sitter mitt i skogen utan el. Det är en oroväckande röd plupp på batteriet i datorn och el kommer inte förrän i kväll (eftersom jag är rädd för elverket får min pojkvän hjälpa). Därför tänkte jag göra en liten lek! Ni får själva, med er egen fantasi och med hjälp av bilderna fylla i er egen historia! Första två bilderna kan vi kalla ”Mycket flädersaft i ett vingligt glas på verandan”. De andra två ”Måla naglarna i Lulu Luck på en skogsväg”. Det är min kära pojkvän som kommit med den briljanta idén att börja dokumentera mina missöden, konstigt nog vet han redan innan när något ska till att ske.. Lycka till, jag förstår om det blev en svår uppgift!

Före..

Efter..

Före..

Efter..

På återseende!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

10 kommentarer till “Bilder säger mer än ord!

 1. bitte hansén

  hej Tove hittade din blogg i dag. Helt underbart att läsa om dig, det är som att läsa om mig själv 🙂 fick min ADHD diagnos för 1 år sedan. Kommer följa din blogg och skratta. Kram Bitte

  Svara
 2. Bea

  Jag måste säga att det var riktigt proffsig med nagellacket. Kunde varit mycket värre, med tanke på hur mina naglar ser ut efter en sväng med penseln utan Lulu Luck på en skogsväg! 🙂

  Svara
 3. jonathan

  Hej Tove, ville bara hylla dig som person och din blogg lite, är 19år och skötare i psykiatrin och det är fantastiskt intressant och roligt att läsa din blogg ! Det är genom såna som dig som gör att jag får kunskap att kunna vårda på ett bättre sätt, de är väldigt uppskattat !

  Svara
 4. Tove Lundin

  Hej Bitte! Välkommen hit 🙂 det är en stor tröst att man inte är ensam! Kramar!
  Bea, man tackar! Så fint du tolkade bilderna, en annan kanske skulle skriva något konstigt om att man inte kan måla naglarna när man åker bil 🙂 men istället såg du det fantastiska resultatet!
  Hej Jonathan! Vad glad jag blir att du vill lära dig mer och från fler perspektiv! Det är en mycket fin egenskap att vilja förstå varför! Tack för att du finns och vill förändra!

  Svara
 5. yasmin

  hahahaha jag kan känna igen mig såååå i dom bilderna !! Jag brukar säga ”det är mig i ett nötskal” när jag gör klumpiga saker som bara jag kan lyckas med XD hahaa….men nu börjar jag undra hur många människor det är i mitt nötskal för ni verkar alla vara lika klumpiga och snurriga som jag =) Det är en bra tröst för mig när jag sitter där och stress målar naglarna inför att gå på krogen och spiller nagellack på min splitter nya klänning! Hahahah =D ……så eftersom ni alla verkar ha plats i mitt nötskal så ska jag nu till alla ”psykons” ära börja kalla det ”yasmin,tove & co ’ nötskal” =) ……någon som förstod meningen med min snurriga text? Kram<3

  Svara
 6. Tove Lundin

  Såklart jag fattar Yasmin 🙂
  Det är ett riktigt stort nötskal och vi är många i det.. Det är alltid en tröst att ha med sig när finklänningen får fläckar eller favoritparfymen hamnar på golvet..
  Kramar <3

  Svara
 7. Barbro

  Hahahaha, jag i ett nötskal. Jag spiller alltid på ALLTID. Nu är alla så vana vid det i min omgivning att det faktiskt blir ett samtalsämne när jag inte gjort det. Som på lunchen idag faktiskt. Jag och min arbetskamrat tittade förvånat på min tröja när vi ätit färdigt…inte en droppe nånstans.
  RIOT!

  Svara
 8. "Jessica"

  Funderar på att köpa engångsförkläden speciellt just innan man ska ”iväg ” på något ananars gäller: äta Avocado innan- bara glömma, smörja händerna och använda en pumptvål- bara glömma oftast har det stelnat kräm i röret och plash rakt på kläderna istället för händerna 🙁

  Håller verkligen med Bea om resultatet på naglarna 🙂

  Svara
  • Tove Lundin

   Hahaha! Vilken underbar idé! Den borde du göra något av, specialdesigna adhd-förkläden!
   Jag håller faktiskt också med Bea och blir lite stolt! Men fläcken på sätet kom i och för sig inte med på bild.. 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *