Årskrönika

Kära läsare, nu klarar jag inte längre. Som många av er vet är jag inte så bra på att hålla inne med överraskningar. Vilket blir ett ganska stort problem, eftersom själva grejen med överraskningar är att man ska hålla tyst om dem.

Hur som helst, den 22 november har jag bloggat här i ett år. Detta tänkte jag fira med en årskrönika. Ivrig som man är gjorde jag collaget ovan för en vecka sen. Tro mig, jag har ansträngt mig – men nu går det inte längre, jag måste få visa!

Nu till nästa problem. Tanken var att det skulle vara en matchande text under. En sammanfattning av året. Men nu har jag ingen inspiration, jag blev lite less på mig själv. Därför kommer min sammanfattning av året i ett annat inlägg, när jag orkar med mig själv igen. Jag vill tillägna denna årskrönika till Er.

Hur har ert år varit? Några av er, precis som jag har fått diagnoser och/eller utredningar. Kanske några har bytt jobb, blivit sjukskrivna, klättrat upp och/eller fallit ner i avgrunder. Har ni fått husdjur, stickor i fingret eller uppenbarelser? Nya tvång eller blivit av med gamla? Jag är så nyfiken!

Jag tänker att har man bloggat ett år kan man lika gärna blogga lite till. Därför undrar jag också om ni har frågor eller önskemål på vad jag ska skriva om.

Hur som helst kan ni räkna med en till årskrönika framöver! Varför vara lagom liksom.

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!