Ge en gåva

Ångestparaden 2012

Nu är Pride slut, jag hann se hela den färgsprakande paraden. Passade på att bära min rosa boa när jag gick genom stan – bara för att det är en sån dag då man kommer undan.. Egentligen vill jag ju ha den varje dag.

Det är viktigt med parader. När många människor ställer sig på samma plats syns det att man är fler. Vi psykon är också många. En av fyra kommer, statistiskt sett, behöva professionell hjälp för psykiska problem. Det blir ju typ 2 375 000 pers, om jag räknat rätt (vilket man i och för sig inte kan ta för givet).

Hur som helst har vi psykon också en parad! Den heter Ångestparaden och är den 11 september. Här kan man kolla på facebook.

Jag tänker slänga på mig boan och gå i paraden med rak rygg. Hoppas att även ni, kära läsare, har möjlighet att vara med.

Hoppas också att de sätter upp skyltar – annars vet man ju aldrig var det där tåget hamnar.

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

8 kommentarer till “Ångestparaden 2012

 1. Chaiya

  Pride tåget spärrade av Hornsgatan effektivt. Uppmanade till slut tillräckligt med mod att korsa tåget och ta mig till glass-stället på Timmermansgatan.

  Ser fram emot Ångestparaden 🙂

  Svara
 2. rabbit

  Blä för att man inte är i Stockholm då med andra ord. Men jag får paradisera där jag befinner mig i någon slags cirkel kanske runt mig själv. Kan bli skoj på ett annat sätt 🙂

  Svara
  • Tove Lundin

   Visst ska det bli skoj, Chaiya!
   Vad synd, Rabbit! Men jag räknar med att du tar en sväng där du är 🙂

   Svara
 3. Micael

  Jag vet att jag är en glädjedödare och att jag har fel nu men jag orkade inte åka in till paraden i år. Det är bara samma, samma, samma varje gång. Trist helt enkelt.

  P.S har nog bara missat någon enstaka sedan de började.

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.