Ge en gåva

Ångestloppet på lördag!

Uppladdning inför förra årets lopp.

 

Jag ber om ursäkt, kära läsare att denna information kommer till er så sent, men det kom nyss till min kännedom: Ångestloppet är nu på lördag! Klockan 14 går startskottet på S:t Paulsgatan.

Hur ska vi nu hinna förbereda oss inför dessa 209 meter? Jag som knappt hunnit återhämta mig ifrån förra årets lopp, tur är att man får gå om man vill. Själv ska jag gå en specialgångstil i år som jag utvecklat. Perfekt om man har, till exempel två bebisar i magen eller liknande. Den går ut på att man vaggar fram och tillbaka samtidigt som man lutar sig framåt. Ibland funkar det med myrsteg, men jag blir så rastlös när det går långsamt!

För den som vill komma tidigare finns det kaffe och ångestkorv med mera, från klockan 12. En kvart innan värmer vi upp med lite livemusik, bland annat Awaj Reggae Collective.

Vi ses där!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

5 kommentarer till “Ångestloppet på lördag!

 1. Emma

  Heja, heja!! hade gärna varit med men jag får nöja mig med att visualisera din härliga stil på lördag och önska dig lycka med välgång. Slarva nu inte med vätskekontrollerna, de förlorar man bara på i slutänden på långlopp.
  Varit på danslektion idag där gruppövningen gick ut på att hitta de 5 dansrytmerna (stillhet, lyrik, flow, stakato och kaos). Du kan ju alltid tänka lite på dem om det bli tråkigt. Jag tror att flow och stakato är de smidigaste för säker och stabil framfart men en blandning av de övriga gör nog vägen lite mer spännande.

  Svara
 2. Tove Lundin

  Hej Jenny, tack för länken!

  Tack för tipset, Emma! Lovar att stanna för mist fyra vätskekontroller 🙂
  Vad coolt det låter med dina danslektioner! Känner definitivt att en blandning mellan stilarna skulle vara det mest spännande, (om inte för mig, så för omgivningen), haha!

  Svara
 3. Tove Lundin

  Jag skulle nog ljuga om jag sa superbra, så jag svarar bra 🙂 (det fick ett eget inlägg högre upp)

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.