Ångestloppet på lördag!

Uppladdning inför förra årets lopp.

 

Jag ber om ursäkt, kära läsare att denna information kommer till er så sent, men det kom nyss till min kännedom: Ångestloppet är nu på lördag! Klockan 14 går startskottet på S:t Paulsgatan.

Hur ska vi nu hinna förbereda oss inför dessa 209 meter? Jag som knappt hunnit återhämta mig ifrån förra årets lopp, tur är att man får gå om man vill. Själv ska jag gå en specialgångstil i år som jag utvecklat. Perfekt om man har, till exempel två bebisar i magen eller liknande. Den går ut på att man vaggar fram och tillbaka samtidigt som man lutar sig framåt. Ibland funkar det med myrsteg, men jag blir så rastlös när det går långsamt!

För den som vill komma tidigare finns det kaffe och ångestkorv med mera, från klockan 12. En kvart innan värmer vi upp med lite livemusik, bland annat Awaj Reggae Collective.

Vi ses där!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!