Härliga söndag!

Hemburet!

Härliga söndag! Jag gick upp klockan halv sju i morse, tyckte jag förtjänade lite sovmorgon eftersom jag inte kom i säng förrän halv elva på lördagen!

Pigg och alert drog jag sidenmorgonrocken över min exklusiva neglige, skred över det välpolerade golvet in i köket och gjorde en helt fantastisk frukost bestående av äggröra, våfflor, yoghurt med min hemmagjorda musli, nymalet kaffe och färskpressad juice. Sedan bar jag allt på en bricka, utan att spilla en droppe, in i sovrummet och väckte min pojkvän med min svala hand över hans panna.

Under frukosten samtalade vi i lugn ton om dagens aktiviteter. Det var många förslag men jag kunde lätt som en plätt komma på vad jag ville göra. Eftersom min pojkvän skulle iväg och hjälpa sin bror att flytta hade jag hela förmiddagen för mig själv.

Jag passade på att städa hela lägenheten, tvätta all tvätt och laga alla hål i alla fickor och strumpor. Inte en enda av mina välmanikyrerade naglar gick sönder, inte ens när jag skrubbade golvet för hand. Sen fyllde jag i alla blanketter och gick igenom alla räkningar, hela tiden med ett leende på mina läppar.

När min pojkvän kom hem hade jag precis hunnit klart med maten, det var en mycket enkel rätt med bara femton ingredienser. Vi talade om allt mellan himmel och jord, aldrig blev det slut på samtalsämnen och ingen spillde en droppe på den exklusiva bordsduken.

Därefter tog vi på joggingkläderna och joggade några mil eller så. När vi kom hem tog jag ett långt skumbad och peelade hela kroppen med lyxiga produkter. Nu sitter jag här och luktar gott i min städade lägenhet….

… April april, för den som gick på´t 🙂

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!