Vill du skriva om ditt liv? – Mind
Ge en gåva

Vill du skriva om ditt liv?

Vi bär alla på en historia om ett liv. Bara du är expert på ditt och vet vad du bär med dig, och det kan kännas bra att tänka tillbaka, minnas och skriva om. Glädje, sorger, omvälvande händelser, stilla vardagslunk… din historia är bara din och du väljer själv hur mycket du vill skriva.

Din historia kan också vara spännande för andra att ta del av för att känna igen sig, inspireras eller bara intresseras av. Precis som du kanske är intresserad av andras, så om du vill kan du skicka in din berättelse till [email protected]

För inspiration har vi tagit fram en guide som du kan ladda ner, läsa och skriva ut. Vi har utgått från olika teman och du kan välja att skriva i kronologisk ordning eller utgå från ett kärt minne, en betydelsefull person eller en upplevelse.


De olika temana är:

Barndom

Ungdomstid

Vuxenliv

Pensionering och tiden efter

Sent i livet

 

Vill du hellre prata i grupp? Då kan du skapa en grupp med några vänner, där ni pratar, skriver och delar i gruppen. Det finns en guide för grupparbete också här på sidan. Vilket sätt du äm väljer, så hoppas vi att det ska kännas meningsfullt och kul att tänka tillbaka och minnas.

För dig som vill skriva själv


Kom-igång för dig som vill skriva själv.

För dig som vill skriva och prata i grupp

Kom-igång för dig som vill skriva och prata i grupp.