Ge en gåva

Mind söker dig 15–24 år för ett betalt uppdrag

Är du eller någon du känner, 15–24 år, intresserad av psykisk hälsa, och tycker sociala medier är kul? Vi söker en eller flera unga som är vana att vara framför kameran och som är intresserade av att fördjupa sig i frågor om psykisk hälsa. Innehållet ska inte centreras enbart till enskilda personers personliga berättelser, även om en personlig del självklart kan vara med. Vi söker nytänkande kreativa grepp och idéer av unga – för unga.

Mind Unga är en ny satsning från Mind, i samarbete med Fryshuset och Liv1, som består av en redaktion med unga producenter och kreatörer. Vi skapar och publicerar innehåll på både TikTok och Instagram. Innehållet kretsar kring ämnen och teman som vi unga finner viktiga, till exempel: livet på nätet, oro för framtiden och hur man kan förhålla sig till kroppsideal. Syftet är att sprida kunskap om psykisk hälsa och ohälsa och dessutom skapa engagemang i viktiga frågor. Här finns mer information om oss.

Det är självklart ett betalt uppdrag och ersättning sätts efter överenskommelse. Vi tänker att arbetsinsatsen handlar om cirka en arbetsdag per vecka, men vi är öppna för andra lösningar om vi hittar rätt person. Uppdraget startar så fort som möjligt och håller på till den 31 november.

Är du intresserad? Skicka en ansökan med följande information:

  • Kort fakta om dig.
  • Om du har egna aktiva sociala kanaler och vilka de är.
  • Vad skulle kan du bidra med på kontot?
  • Vad kan du producera för typ av innehåll?
  • Om det finns något annat du vill tillägga.

Bifoga också en filmsnutt med dig själv. Vill du kan du hela presentationen vara filmad.

Skicka din ansökan till [email protected], så fort som möjligt, dock senast den 30 september. Rekrytering sker löpande.