Det här kan du göra

Just nu får vi många förfrågningar från människor och företag som vill bidra med sitt engagemang eller med gåvor. Vi är tacksamma för ert engagemang och hoppas att följande tips är till hjälp.

  1. Starta en egen insamling till förmån för Mind
  2. Bli volontär i någon av Minds stödlinjer
  3. Stöd Minds arbete för att förebygga suicid genom en gåva
  4. Eller swisha till 900 85 33
  5. Dela detta inlägg

Är ni ett företag som vill stödja Minds arbete med att förebygga suicid? Läs mer om att stödja Mind som företag.

Om du/ni vill starta en insamling till förmån för Mind och dela Minds logga i samband med denna, mejla [email protected], så kontaktar vi dig.

Om oss

Mind är en ideell förening. Det innebär att vi är en icke-vinstdrivande organisation som ägs av våra medlemmar. Vi är religiöst och partipolitiskt obundna och värnar om vårt oberoende.

Vår vision är ett samhälle som uppmärksammar och aktivt motverkar psykisk ohälsa, där personer med psykisk ohälsa blir respekterade och får det stöd de behöver, och där ingen tar sitt liv. Vi uppnår vår vision genom att erbjuda medmänskligt stöd, sprida kunskap och bilda opinion.

Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk insamlingskontroll. Dina gåvor går bl.a. till medmänsligt stöd i våra stödverksamheter Självmordslinjen, Livslinjen, Mind Forum, Äldrelinjen och Föräldralinjen.