Årets julklapp är ett receptfritt samtal

Det här kommer inte bli någon vanlig jul. Lika lite som att vi kommer att minnas det här som ett vanligt år. Men mitt i all social distans och isolering finns det ändå viktiga ljusglimtar.

Som att vi i år har ringt varandra mer än någonsin. Ringt våra vänner, våra nära och våra kära. Ringt kollegor och pratat om andra saker än jobb. Det var ju så längesedan vi sågs. Så vi har ringt. Vi har pratat.

På Mind är samtalet vår kärna. Det är grunden för våra stödlinjer och vårt viktigaste verktyg i kampen för psykisk hälsa. Samtalet som lindrar oro, ångest och ensamhet. Som besitter en otrolig, och ibland underskattad, läkekraft.

Den här julen är samtalet viktigare än någonsin. Och vi behöver din hjälp att göra det möjligt. Nu kan du köpa Receptfria Samtal på både här på hemsidan och hos Apotea. En julklapp att ge bort, och samtidigt en gåva till alla som behöver prata med någon. Varje sålt samtal innebär ett livsviktigt bidrag till vår verksamhet, och möjliggör samtal till någon av våra stödlinjer.